AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2017

KuPS:n voittomaalin iskenyt Purje: "Loistavat tunnelmat kopissa"

KuPS:n voittomaalin iskenyt Purje: "Loistavat tunnelmat kopissa"

Ats Purje puski loppuhetkien voittomaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran tähtihyökkääjä Ats Purje ratkasi pelin lauantaina Rovaniemellä iskemällä ottelun ainoan osuman RoPS:n verkkoon.

Purje puski kuopiolaisten voitto-osuman 84. peliminuutilla ja arvokkaat vieraspisteet lähtivät napapiiriltä Kuopioon 0-1-lopputuloksella.

- Urho Nissilä kuljetti palloa boksiin ja antoi syötön Ilmari Niskaselle, jolta tuli keskitys takatolpalle. Olin hereillä ja puskin pallon pussiin. Tottakai on aina hyvä tehdä maali, varsinkin voittomaali pelin lopussa.

- Joukkue oli tyytyväinen kun voitto tuli ja pysyttiin sarjataulukossa kärjen tuntumassa sarjakakkosena, maalintekijä iloitsee.

Virolaishyökkääjä myönsi, että täyden pistepotin eteen piti tehdä töitä hartiavoimin.

- Oli vaikea peli. Otteluruuhka painoi vähän jaloissa, eikä peli ollut niin pirteätä. Paikkoja meillä kuitenkin oli ja me halusimme voittaa tämän pelin. Kolme pinnaa vieraspelistä ja pukukopissa meillä oli aivan loistavat tunnelmat pelin jälkeen, hyökkääjä riemuitsee.

Purje pelaa nyt neljättä sarjakauttaan kuopiolaisseuran riveissä ja hän viimeisteli Rovaniemellä tämän kauden toisen ja yhteensä 21. liigamaalinsa keltamustalle.


JJK-KuPS Harjun stadionilla keskiviikkona 31.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia