AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2017

​VPS käsitellyt Ilves-tappion

​VPS käsitellyt Ilves-tappion

VPS:n valmennusjohdolla riittää mietittävää lauantain PS Kemi-ottelua ajatellen, kun viikolla pelattu Ilves-ottelu oli pelaajille raskas. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:lla on takanaan kuluttava ottelu Ilvestä vastaan. Lämpimällä säällä paljon pitkiäkin juoksuja sisältäneen pelin jälkeen valmennusjohdon pitää miettiä tarkkaan, ketkä ovat kykeneväisiä pelaamaan tuoreilla jaloilla lauantaina PS Kemiä vastaan.

– Osa pelaajista oli palauttavissa treeneissä torstaina hyvinkin pirteitä, eli eivät kaikki olleet keskiviikon ottelusta väsyneitä. Lämmin keli ja molempien joukkueiden iso työmäärä väsytti pelaajia varmasti heti pelin jälkeen, mutta ei sen suuremmin. Katsotaan, josko asia vaikuttaa, ketkä ovat kunnossa ja pystyvät pelaamaan ja ketkä ovat tuoreimpia, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen analysoi.

Tuloksellisesti harmittavan Ilves-ottelun (0-2-tappio) jälkeen Vuorisen mielestä on toisaalta hyväkin, että seuraava ottelu tulee jo nopealla aikataululla.

– Tavallaan se on kyllä hyvä. Toki tässä on tiukka ottelutahti, joten pitää miettiä, miten lähdemme pelaamaan, jotta läpivienti onnistuu parhaiten. Puhuimme jo pelin jälkeen kopissa, että keskiviikkona ei vaan riittänyt. Ei vaikka tasaisessa ottelussa meilläkin oli omat paikkamme esimerkiksi Andrella (Clennon) ja Juhalla (Hakola). Vastakkain oli kaksi hyvää joukkuetta ja Ilves sai sen ekan maalin. Syitäkin jo löysimme, sillä emme olleet tarpeeksi tiiviitä ekalla jaksolla puolustussuuntaan, mikä vaikutti myös toiseen jaksoomme, Vuorinen pohti.


PS Kemi-VPS Karihaaran kentällä lauantaina 27.5. klo 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia