AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2017

Ennakko: PS Kemi-VPS

Ennakko: PS Kemi-VPS

Viime kierroksen ottelussaan pistekantaan palannut PS Kemi pelaa lauantaina VPS:aa vastaan kotikentällään.

VPS:lle ottelu on kauden kymmenes. Tähän mennessä otteluista on irronnut neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Joukkue on sarjataulukossa kolmantena, pisteen päässe pelin vähemmän pelanneesta KuPS:sta. Niskaan hengittää puolestaan keskiviikkona voiton Elisa stadionilta hakenut Ilves, jolla on piste ja peli vähemmän.

PS Kemi puolestaan on toiseksi viimeisenä. Se on voittanut kaksi ottelua, pelannut kerran tasan ja hävinnyt neljästi. Peli on kemiläisille siis vasta kauden kahdeksas. Edellinen kamppailu oli sinipunaisilta varsin hyvä, kun se kaatoi FC Interin vieraskentällä lukemin 3-1.

– Ehdimme vilkaisemaan Kemin pelaamista valmennuksen kanssa jo ennen Ilves-peliäkin. Joukkue on uudistunut todella paljon. Voisi oikeastaan sanoa, että PS Kemi on ihan uusi porukka verrattuna viime kauteen, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen valotti.

– Tässä on pitänyt tutustua pelaajiin ja pelitapaan ja tutustuttaa niitä myös meidän pelaajillemme, jotta tiedämme kuinka lähdemme pelaamaan Karihaaran kentällä. Vastassa on iso, fyysinen joukkue, joka taistelee armottomasti. He hakivat juuri voiton vieraista Interiä vastaan. Fyysinen puoli on meille varmasti iso haaste, Vuorinen lisäsi.

Pelitavallisesti mitään järin suuria muutoksia ei kuitenkaan ole odotettavissa.

– Totta kai jokainen joukkue miettii miten voi parantaa omaa pelaamistaan, mutta uskon, että Kemin pelaamisessa on paljon samantyyppisiä asioita kuin aikaisemminkin, Vuorinen kommentoi.

PS Kemin poissaolijoiden listaa miehittävät edelleen Aleksi Räihä ja Abdulkadir Said Ahmed.

VPS:n kokoonpanossa on muutama kysymysmerkki. Seuraan saatiin loppuviikosta yksi todella ilahduttava uutinen, sillä Ebrima Sohnan pelilupa on kunnossa ja hänet nähdään lauantaina kokoonpanossa.


PS Kemi-VPS Karihaaran kentällä lauantaina 27.5. klo 15.00. Ottelu on osa Nelosen Futiskierros-lähetystä. Ottelua voi myös seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: PS Kemin verkkosivut, VPS:n verkkosivut
Lisää uutisia