AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 6.5.2017

​JJK:n Marttinen viettää syntymäpäiväänsä kotiyleisön edessä

​JJK:n Marttinen viettää syntymäpäiväänsä kotiyleisön edessä

Teppo Marttinen vietää lauantaina 20-vuotissyntymäpäiviään. (Kuva: Jussi Reinilä)

JJK:n maalia on jokaisessa neljässä Veikkausliigan ottelussa vahtinut sama mies: oma kasvatti Teppo Marttinen, joka viettää syntymäpäiviään lauantaina.

JJK kohtaa lauantaina FC Interin kotonaan. Edellinen ottelu Lahdessa lumisella, epätasaisella nurmikentällä tuulisessa säässä toi haasteensa paitsi kenttäpelaajille, myös maalivahdeille.

- Olihan ne olosuhteet haastavat, etenkin tuuli vaikuttaa tosi paljon, kun myötätuuleen on niin paljon helpompi pelata. Lumisateessa pallo on myös varsin liukas, JJK:n maalivahti Teppo Marttinen sanoo.

Peli oli suurelta osin taistelua keskialueella ja maalivahdit saivatkin välillä olla pitkiä aikoja melko rauhassa maaleillaan.

- Ei sinne nyt ihan pystyyn ehtinyt jäätyä, mutta onhan se kivempi pelata vähän paremmissa olosuhteissa, Marttinen virnistää.

Nyt peli pelattaneen eri olosuhteissa, sillä jyväskylään on luvattu lämmintä ja aurinkoista ilmaa.

Lauantainen vastus on Marttiselle tuttu.

- Sen verran Interin pelejä olen tänä vuonna nähnyt, että aika hyvin tietää, mitä sieltä on tulossa vastaan. Etenkin hyökkäys on tosi vahva, siellä on kolme tosi kovaa maalintekijää: (Timo) Furuholm, (Njazi) Kuqi ja (Guy) Gnabouyou.

- Aika paljon he varmasti tulevat laitojen kautta – ja sitten mennään vauhdilla maalille eli tarkkana pitää olla.

Miksi Harjulle sitten lauantaina kannattaa Marttisen mielestä suunnata?

- Varmasti on tulossa vauhdikas ottelu ja viihdyttävää jalkapalloa – ja kauden ensimmäistä voittoahan tässä lähdetään hakemaan! Ja tietenkin, koska mulla on synttärit!

Kettuvahdille kotipelipäivä onkin tuplajuhlapäivä, sillä mittariin tulee tasan 20 vuotta.


JJK-FC Inter Harjun stadionilla lauantaina 6.5. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia