AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 7.4.2017

Pasoja vakuuttaa: ”Ilman paineita, valmiina haastamaan jokainen”

Pasoja vakuuttaa: ”Ilman paineita, valmiina haastamaan jokainen”

JJK:n pelaajarunko on pysynyt pitkälti samana kuin viime kaudella. Lisäksi joukkue vahvistui vielä viime metreillä, kun mukaan liittyi kaksi tuttua kasvoa.

Uudet nimet ovat joukkueen viime kauden paras maalintekijä Saku Leppänen sekä FC Barcelonan kasvattama Gaël Etock, joka valloitti viime kaudella Harjun yleisön nopeasti huikealla taidollaan ja tärkeillä maaleillaan.

Leppänen palasi takaisin kasvattajaseuraansa KuPS:sta, jossa ehti viettää vain muutaman kuukauden.

- Saku tuli siinä mielessä vähän yllätyksenä, että emme enää aktiivisesti etsineet ketään keskikentälle, vaan lähinnä kärkeen. Mutta mukavaa saada tuttu pelaaja takaisin, tiedetään ainakin varmasti, mitä saadaan. Toivottavasti Saku pystyy nyt täällä ottamaan sen seuraavan askeleen, joka KuPS:ssa jäi nyt ottamatta, päävalmentaja Juha Pasoja toteaa.

Kärkimiehen tontille löytyi lopulta niin ikään tuttu mies, kun Etock palasi alkuviikosta Kettupaitaan vietettyään Leppäsen tavoin talven muualla.

- Sakun tavoin myös Gaëlin kohdalla tiedetään, mitä saadaan. Varsinaisestihan Gaël ei ole pelaajatyyppinä sellainen target, mitä etsittiin, mutta pystyy kuitenkin taidollaan pitämään palloa – ja ratkaisemaan pelejä.

Ylipäänsä joukkue ja peli on nyt pääkäskyttäjän mukaan hyvällä mallilla – valmiina uuden kauden alkuun. JJK kohtaa ensimmäisessä pelissään IFK Mariehamnin vieraissa lauantaina 8.4.

- Muutama poissaolo lauantaille on – mutta niin on oikeastaan aina. Tällä hetkellä Tatu (Varmanen), Verneri (Välimaa) ja Jaska (Abahassine) ovat toipilaina.

- Olo on luottavainen, asioita ei ole jäänyt tekemättä. Nyt voidaan lähteä nauttimaan siitä, että pelataan taas pääsarjassa – ilman paineita, valmiina haastamaan jokainen!


IFK Mariehamn - JJK Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 8.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia