AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 7.4.2017

Pasoja: "Leirillä palaset alkoivat loksahdella paikoilleen"

Pasoja: "Leirillä palaset alkoivat loksahdella paikoilleen"

Juha Pasoja uskoo leirin tehneen hyvää JJK:lle. (Kuva: Juha Tamminen)

JJK valmistautui joukkueen osalta lauantaina alkavaan Veikkausliigakauteen muun muassa Kyproksen leirillä.

Talven aikana sisään on ajettu uutta peliryhmitystä, kun Ykkösessä tutuksi tulleesta neljän puolustajan linjasta on siirrytty kolmen topparin alakertaan, jota keskikentän laidoilta vahvasti tuetaan puolustussuuntaan. Siirtymä ei ole tapahtunut sormia napsauttamalla, vaan sen eteen on tehty kovasti töitä läpi talven.

Leirillä ja sen tiiviillä yhteiselolla olikin suuri merkitys paitsi joukkuehengen luomisessa, myös uuden ryhmityksen lopullisessa omaksumisessa.

- Leiri oli todella onnistunut, oikeastaan aivan kaikki meni nappiin ja odotukset oikeastaan ylittyivätkin. Saatiin hyvin käytyä pelillisiä asioita läpi ja palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Pelaajille kuuluu kiitos siitä, että kaikki sitoutuivat hommaan täysin ja asiat menivät eteenpäin jopa enemmän mitä ennakolta odotin.

Kettupaidat myös pelasivat leirillä kaksi ottelua Kyproksen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavia joukkueita vastaan. Ensimmäisestä oli tuloksena tappio ASIL Lysille, toisesta taas voitto Othellos Athienou FC:sta Mikko Mannisen ja Toni Tahvanaisen maaleilla, kun JJK nousi toisella jaksolla takaa-ajoasemasta rinnalle ja ohi.

- Saatiin peleissä testattua opittuja asioita. Etenkin jälkimmäinen oli varsin kovatasoinen ottelu ja saatiin hienosti käännettyä tiukka peli voitoksi tappioasemasta – se oli hyvä päätös hyvälle leirille.


IFK Mariehamn - JJK Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 8.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia