FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.14 // 7.4.2017

Ennakko: IFK Mariehamn-JJK

Ennakko: IFK Mariehamn-JJK

IFK Mariehamn ja JJK avaavat kauden 2017 Veikkausliigataipaleensa lauantaina 8.4. Wiklöf Holding Arenalla.

Kauden 2017 ensimmäiset liigaottelut pelattiin keskiviikkona ja IFK Mariehamn ja JJK starttaavat taipaleensa lauantaina klo 16 alkavassa ottelussa. JJK:ta on monissa ennusteluissa povattu sarjan häntäpäähän ja kaudesta ennakoidaan sarjanousijalle vaikeaa – heti avausottelussa vastus onkin kova, kun vieraskentällä vastassa on hallitseva Veikkausliigan mestari IFK Mariehamn.

Mestarijoukkueen riveissä on tuttuja pelaajia jo JJK:n edelliseltä liigavisiitiltä, kuten puolustuksessa luutivat Jani Lyyski ja Kristian Kojola ja kärjessä viilettävä Aleksei Kangaskolkka. Tärkeitä palasia kultajoukkueesta on kuitenkin myös poistunut – joukkueestaan eniten maaleja iskenyt jamaikalaiskärki Dever Orgill siirtyi itävaltalaisen Wolfsberger AC:n riveihin ja ykkösvahti Walter Viitala taas tanskalaiseen Viborgiin.

JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja luotsaa laumansa hyvillä mielin tiukkaan avausmatsiin.

- Hyvähän tämä meille on, päästään nousijajoukkueena pelaamaan heti hallitsevaa mestaria vastaan, jolla on myös talven aikana hieman olleet askelmerkit hakusessa mestaruuskauden jälkeen, Pasoja kommentoi.

- Kaikki paineethan tässä ovat IFK:lla kotikentällään – meillä on vain voitettavaa, joten siinä mielessä voimme lähteä otteluun heitä rennommin.

Kotijoukkue IFK Mariehamnilta on varmuudella sivussa laitapuolustaja Albin Granlund. Muutaman pelaajan kohdalla ilmassa on lisäksi pieniä kysymysmerkkejä, mutta varmoja poissaolijoita ei muita ole.


IFK Mariehamn - JJK Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 8.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: JJK:n verkkosivut
vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia