AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 19.2.2017

Vuorinen pettyi raskaasti VPS:n tappioon: "Pohjanoteeraus"

Vuorinen pettyi raskaasti VPS:n tappioon: "Pohjanoteeraus"

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen oli pettynyt joukkueen hävittyä MuSalle sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura hävisi sunnuntaina yllättäen Kakkosessa pelaavalle MuSalle Respect Suomen Cupissa. Porilaisryhmä haki Vaasasta täyden pistepotin parikymmentä minuuttia ennen loppua tulleella maalilla lukemin 1-0.

Vaasalaisten leirissä tappio vastaanotettiin luonnollisesti raskaasti. Joukkueen päävalmentaja Petri Vuorinen piti pitkän hiljaisuuden ennen kommentointiaan.

– Pohjanoteeraus. Moneltakin kantilta katsottuna. Olemme pettyneitä siihen, miltä peli näytti ja mihin suuntaan se meni. Meidän mielestämme oli paljolti itse aiheutettua, miksi peli oli tämän näköistä. MuSa puolusti tiiviinä ja heillä oli hyvät ylivoimat kentällä meitä vastaan useissa tilanteissa, Vuorinen sanoi.

– Heillä oli paljon miehiä pallon alla ja oikeissa paikoissa. Me hyökkäsimme monesti alivoimalla, emmekä rakentaneet tarpeeksi hyvin alueellisia ylivoimia, mikä meidän peliimme yleensä kuuluu, Vuorinen jatkoi.

VPS:lla on nyt muutaman päivän tauko peleistä ja treeneistä. Suomen Cupin osalta pelit jatkuvat Seinäjoella 1.3. SJK:ta vastaan. MuSa-tappio hankaloitti tilannetta siten, että käytännössä vain voitolla VPS on varmasti jatkossa Suomen Cupin osalta. Siihen toki vaikuttaa myös Jaro-pelin tulos ja muiden lohkojen, etenkin A-lohkon PS Kemin edesottamukset. Jatkoon kun menevät lohkojen kaksi parasta ja paras lohkokolmonen.

– Tässä on jokaisella peiliin katsomisen paikka tällaisen pelin jälkeen. Suomen Cupissa teimme asiat vaikeammaksi itsellemme, Vuorinen puuskahti.

Lisää uutisia