AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 28.2.2017

VPS matkaa cupissa SJK:n vieraaksi

VPS matkaa cupissa SJK:n vieraaksi

Petri Vuorinen povaa kovaa kamppailua. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura kohtaa keskiviikkona SJK:n Respect Suomen Cupin ottelussa Seinäjoen WallSport Areenalla. Ottelu on jatkopaikan kannalta äärimmäisen tärkeä.

VPS:lle riittää varmuudella jatkopaikkaan vain voitto. Muussa tapauksessa jatkoonpääsy riippuu niin Jaro-Jazz -ottelun kuin muidenkin lohkojen päätöskierrosten kamppailuista. Tilanne on siis kutkuttava.

Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen odottaa kovaa kamppailua kahden Veikkausliiga-joukkueen kesken. Kyseessä kun on vielä kaiken lisäksi paikalliskamppailu.

Seinäjoella on tapahtunut talven aikana runsaasti muutoksia. Päävalmentaja Simo Valakari siirrettiin syrjään valmennusvastuusta ja hänen paikkansa otti Sixten Boström. Myös muussa joukkueen johtoryhmässä on tapahtunut muutoksia, kun valmentaja Oriol Mohedano ja joukkueenjohtaja Jarmo Tervasmäki lähtivät. Rinki on talven aikana ollut aiempia vuosia huomattavasti kapeampi, mutta jo huomenna saattaa SJK:n rosterissa olla uusia pelaajia.

– Siellä on kuitenkin aika paljon samoja pelaajia, eikä pelitapakaan ilmeisesti ole oleellisesti muuttunut, joten kyllä uskon, että vastaan asettuu suhteellisen saman tyyppinen SJK kuin aiemminkin, Vuorinen toteaa.

Vaasalaisten edellisestä pelistä riittää petrattavaa monellakin saralla, jotta SJK kaatuu. Vuorinen on kuitenkin luottavainen.

– Jos miettii edellistä peliä ja ongelmia, joita meillä oli vaikkapa murtautumisvaiheessa, niin niihin löytyy syynsä. Emmehän me juuri laukauksia maalia kohti saaneet ja sitä osa-aluetta pitää parantaa. Pitää kuitenkin muistaa, että nyt on tiiviimpi halli, pelissä kovempi vauhti ja varmasti kentällä enemmän kaksinkamppailuita. Pelin tyyli tulee olemaan hyvin erilainen, Vuorinen kommentoi.

Lisää uutisia