vko.07 // 19.2.2017

VPS:lle yllätystappio Suomen Cupin ottelussa

Vaasan Palloseura hävisi sunnuntaina Kakkosta pelaavalla MuSalle 0-1.

Vaasan Palloseura hävisi sunnuntaina Respect Suomen Cupin lohkovaiheen ottelun Kakkosta pelaavalla MuSalle 0-1.

VPS hallitsi näennäisesti avausjaksoa, mutta maalipaikkojen luominen oli hankalaa. Etenkin ratkaisevissa syötöissä hyökkäyskolmanneksella jäi parannettavaa. MuSan paikat tulivat satunnaisesti vastaiskuista. VPS piti palloa ja prässäsi siten, ettei vierasjoukkue päässyt helposti pelaamaan pallon kanssa. Puoliajalle lähdettiin kuitenkin pyöreistä 0-0 -lukemista.

Toisen jakson alussa näytti siltä, että VPS murjoo väkisin voiton tiiviisti puolustaneesta porilaisjoukkueesta. Alkoi löytyä tilaa enemmän MuSan puolustusmuodon sisältä ja hyökkäykset alkoivat olla koko ajan vaarallisempia.

MuSa-puolustus kuitenkin kesti ja 70 minuutin kohdalla vieraat antoivat hyvän prässin Vepsun pelinavaamisvaiheessa. Pallo päätyi MuSan hyökkääjälle Sami Rantalalle, joka ampui pelivälineen verkkoon.

Ottelun lopussa VPS ei enää saanut montaakaan laadukasta paikkaa, sillä puoliajan alussa väsyneeltä näyttänyt MuSa-ryhmä sai maalista hurjasti voimaa ja piti pintansa loppuun saakka vieden pisteet mennessään.