AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 10.2.2017

PS Kemillä cupissa taistelu Perämeren herruudesta

PS Kemillä cupissa taistelu Perämeren herruudesta

PS Kemi hakee avauspisteitään cupissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cup jatkuu lauantaina PS Kemin osalta, kun lohkovaiheen toisessa ottelussa on vastassa AC Oulu.

Ensimmäisestä ottelusta PS Kemille tuloksena oli tappio KPV:lle, joten jatkohaaveiden kannalta ottelu on käytännössä pakko voittaa. Myös derbyottelun status tuo lisäkipinää peliin, vaikkakin kyseessä on osittain myös harjoitusottelu ja hyvän tuloksen lisäksi tarkoituksena on hioa peliesitystä vastaamaan liigatasoa. Mielenkiintoa kamppailusta löytyy siis monesta syystä.

Vastustaja AC Oulu on aloittanut Cup-urakkansa tappiolla ja voitolla. Ensimmäisessä ottelussa kaatui paikallisvastustaja OPS selvin luvuin 4-0, mutta toisessa tuli hyvästä peliesityksestä huolimatta takkiin RoPS:lta 2-1. Joukkueissa pelaa nippu vastapuolelle tuttuja pelaajia, kun nykyisin PS Kemiä edustavat AC Oulun riveistä tulleet Rasmus Karjalainen, Lassi Nurmos ja Matias Ojala. ACO:n paidassa nähdään entinen kemiläishyökkääjä Sasa Jovovic.

– Onhan siinä tietenkin erityinen lataus, kun pelaan ensimmäistä kertaa AC Oulua vastaan. Kiva nähdä miten joukkue on muuttunut minun ajoistani ja päästä pelaamaan vanhoja pelikavereita vastaan, kertoilee jo kaksi vapaapotkua tällä kaudella pussittanut ex-ACO Matias Ojala.

Kotijoukkue saa jalkeille lähes täyden pelaajaryhmän ja haluaa varmasti nollata KPV-tappion aiheuttaman pettymyksen voitolla. Edellisessä ottelussa kaikki kolme vaihtomiestä esiintyivät edukseen ja toivat uuden vaihteen peliin, joten kilpailua etenkin keskikentän ja hyökkäyksen pelipaikoista löytyy jo tässä vaiheessa harjoituskautta.

Ottelu alkaa Jungon Arina Areenalla lauantaina kello 15.00.

Lisää uutisia