AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.00 // 1.1.2017

Markku Kanerva kehuu Huuhkajien nuoria tulokkaita

Markku Kanerva kehuu Huuhkajien nuoria tulokkaita

RoPS:n Robert Taylor esiintyi edukseen Helsingin leirillä. (Kuva: Juha Tamminen)

Markku Kanervan valmentama Suomen A-maajoukkue leireilee Abu Dhabissa loppiaisesta lähtien. Mukaan lähtee kymmenen Veikkausliigapelaajaa.

Osa joukkueesta leireili Helsingissä kolmen harjoituksen verran ennen vuoden vaihdetta.

- Tämä leiri oli niitä varten, jotka viettivät joulun Etelä-Suomessa, eikä ollut mahdollisuutta omiin joukkueharjoituksiin. Haimme ennen kaikkea pallotuntumaa ja terävyyttä. Monet ovat vetäneet lähiajat omaa ohjelmaa, aerobista lenkkiä. Tavoite oli tehdä pelinomaisia harjoitteita, Kanerva kertasi.

- Mukana oli noin kymmenen pelaajaa. Teimme pelipaikkakohtaisia sekä nopeusharjoitteita. Lisäksi pelasimme pienpelejä. Koneet on saatu käyntiin Abu Dhabia silmällä pitäen, luotsi jatkoi.

Moni Abu Dhabiin lähtijöistä oli mukana vuosi sitten, kun Huuhkajat kohtasi Abu Dhabissa Ruotsin ja Islannin. Täysin ensikertalaisia ryhmässä ovat Kristian Kojola, Jasse Tuominen ja Robert Taylor. Viimeksi mainittu kaksikko osallistui Helsingin leirille.

- Nuorten meno on näyttänyt todella hyvältä. Yleensäkin pelaajien asenne harjoitteita kohtaa on ollut erinomaista. Minulle henkilökohtaisesti on ollut mielenkiintoista nähdä esimerkiksi juuri Tuomista ja Tayloria tositoimissa. Pojat ovat tulleet toimintaan innolla ja voin nähdä jo yksittäisissä harjoituksissa pelaajien vahvoja ominaisuuksia ja potentiaalia, mitä heillä on, luotsi kehuu.

Huuhkajat matkaa kohti Abu Dhabia loppiaisena ja kohtaa leirin aikana 9.1. Marokon Al Ainissa ja 13.1. Slovenian Abu Dhabissa.

Lisää uutisia