AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 30.12.2016

Jasse Tuominen: ”Kunnia päästä kantamaan Suomi-paitaa”

Jasse Tuominen: ”Kunnia päästä kantamaan Suomi-paitaa”

Jasse Tuominen matkaa Huuhkajien kanssa Abu Dhabiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden hyökkääjä Jasse Tuominen sai ensimmäistä kertaa kutsun Huuhkajiin, kun Markku Kanervan joukot matkaavat Abu Dhabiin viikon päästä.

21-vuotias Jasse Tuominen pelasi vahvan kauden Veikkausliigassa. Hyökkääjä kärsi muutamista lievistä loukkaantumisista, mutta iski silti kymmenen maalia.

- Jos suljen pois loukkaantumiset, niin olen kauteeni ihan tyytyväinen sekä tehojen että peliesitysten puolesta. Totta kai aina jää parannettavaa, mutta kokonaisvaltaisesti olen tyytyväinen, Tuominen toteaa.

- Maajoukkuekutsusta on aivan mahtavat fiilikset. On kunnia päästä kantamaan Suomi-paitaa. On varmasti jokaisen pikkupojan unelma päästä A-maajoukkueeseen. Hienoa, että "Rive" (päävalmentaja Markku Kanerva) valitsi minut mukaan.

Tuominen on lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatti. Hän debytoi Kuhnuri-paidassa jo kaudella 2013, mutta lopullinen läpimurto tapahtui lauantaina päättyvänä vuonna.

Hyökkääjän voimassa oleva sopimus FC Lahden kanssa kattaa vielä kauden 2017. Siihen kuuluu myös optio.

- Siitä lähdetään, että minulla on FC Lahden kanssa diili. Kaikki muu mitä tulee jää nähtäväksi, pelaaja totesi arvoituksellisesti.

Huuhkajat leireili Helsingissä kolme päivää ennen vuoden vaihdetta. Joukkue matkaa kohti Abu Dhabia loppiaisena ja kohtaa leirin aikana 9.1. Marokon Al Ainissa ja 13.1. Slovenian Abu Dhabissa.

Lisää uutisia