AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 24.11.2016

Suomen Cupin 2017 lohkovaiheen tarkistettu ohjelma julkaistu

Suomen Cupin 2017 lohkovaiheen tarkistettu ohjelma julkaistu

SJK on hallitseva cup-mestari. (Kuva: Juha Tamminen)

Kauden 2017 miesten Respect Suomen Cupin lohkovaihe käynnistyy tammikuun lopulla. Otteluohjelmaa lohkovaiheen osalta on tarkistettu ja ohjelma on nyt valmis.

Cupin lohkovaiheessa ovat mukana kaudella 2016 Veikkausliigassa ja Ykkösessä pelanneet joukkueet, Ykkösen nousukarsintaan 2016 yltäneet joukkueet sekä neljä cupin alkukierroksilta tiensä jatkoon selvittänyttä joukkuetta. PK-35 Vantaan luovuttua pelaamisesta Palloliiton miesten sarjoissa kaudella 2017 lohkovaihetta täydennettiin cupin erillismääräysten mukaisesti ja samalla lohkojakoihin tehtiin pieniä muutoksia.

Täydennysmenettelyn kautta tulleiden muutosten myötä otteluohjelmaa on tarkistettu ja lohkovaiheen otteluohjelma on valmis.

Joukkueet on jaettu alueellisesti viiteen kuuden joukkueen lohkoon, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Lohkojen voittajat pääsevät suoraan puolivälieriin. Lohkojen kakkoset sekä paras lohkokolmonen etenevät puolivälieräkarsintaan, jossa pelataan yksiosaiset ottelut ja niiden voittajat pääsevät puolivälieriin.

Lohkovaiheen ensimmäiset ottelut pelataan perjantaina 20. tammikuuta ja lohkovaihe saadaan päätökseen tiistaina 7. maaliskuuta pelattavien lohko E:n viimeisten otteluiden myötä.

Lohkovaiheen otteluohjelma kokonaisuudessaan Palloliiton Tulospalvelusivuilla.

Lisää uutisia