AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 10.11.2016

U20-maajoukkue kohtaa Málagan nuoret torstaina

U20-maajoukkue kohtaa Málagan nuoret torstaina

Kuva: Juha Tamminen

Espanjassa leireilevä U20-maajoukkue kohtaa torstaina CF Málagan reservijoukkueen, joka koostuu seuran 19-21-vuotiaista pelaajista.

Suomen päävalmentaja Tommi Kautonen kertoo, että Suomi on valmistautumisessaan keskittynyt ainoastaan omaan tekemiseensä.

- Meillä on takana yksi yhteinen harjoitus ja muutama videopalaveri tämän ryhmän kanssa. Emme siis voi odottaa, että yhteispelimme olisi vielä toivotulla tasolla. Tärkeintä on se, että saamme yhteistä aikaa joukkueena sekä se, että saisimme joitain haluttuja elementtejä peliimme jo ensimmäisestä ottelusta lähtien.

Päävalmentajan mukaan Suomi saa nauttia leirillään todella erinomaisista olosuhteista.

- Tähän aikaa vuodesta on aivan mahtavaa päästä pelaamaan huippuolosuhteisiin. Harjoituskentät ovat olleet erinomaisia, eikä järjestelyjen suhteen ole valitettavaa.

Kautosen mukaan jokainen maajoukkuetapahtuma on erittäin tärkeä näytön paikka mukaan valituille pelaajille.

- Valitettavan moni pelaaja joutui jäämään vammojen vuoksi pois tältä leiriltä, mutta samalla se avasi oven uusille pelaajille. Toivottavasti mahdollisimman moni onnistuu tämän leirin aikana, Kautonen kertoo.

- Kaikilla pelaajilla on lukuisia poikamaaotteluita takanaan, nyt on tämän ryhmän aika ottaa seuraava askel urallaan, Kautonen päättää.

Suomen ja Málagan välinen ottelu pelataan klo 18.00 Suomen aikaan Esteponassa.

Lisää uutisia