AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 18.10.2016

Pihamaa myönsi tasoeron

Pihamaa myönsi tasoeron

Pasi Pihamaa ei ollut tyytyväinen omiensa peliin. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa hävisi maanantaina SJK:lle 0-5. PK-35 Vantaan päävalmentaja Pasi Pihamaa myöntää, että kauden kolmas vierailu Pohjanmaalla ei sujunut lainkaan suunnitelmien mukaan.

– Ottelun ainoa positiivinen asia oli päätösvihellys, Pihamaa tokaisee PK-35 Vantaan sivuilla.

Pihamaan mukaan SJK oli selkeästi parempi kaikilla osa-alueilla.

- Ei meillä ollut oikein mitään mahdollisuuksia. Ensimmäisellä puoliajalla toki vähän edesautoimme sitä omilla henkilökohtaisilla virheillämme. Tosin myös ne virheet johtuivat SJK:n hyvästä pelaamisesta.

Punamustien kokoonpano on koostunut syksyllä useista nuorista pelaajista, jotka ovat päässeet pelaamaan ensimmäisiä pelejään Veikkausliigassa ja saaneet arvokasta kokemusta. Moni pelaaja on käyttänyt tilaisuuden hyväkseen ja esiintynyt edukseen, mutta maanantai-iltana vastustaja osoittautui liian kovaksi.

– Meille tuli kesken kauden paljon pelaajia mukaan A-junioreista ja Kakkosesta. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun vastustaja näytti liigajoukkueen ja junioripitoisen joukkueen eron, Pihamaa sanoo.

PK-35 Vantaa-FC Inter sunnuntaina 23.10. kello 15 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia