AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2016

​Hetemaj: "Joukkueessa todella hyvä fiilis"

​Hetemaj: "Joukkueessa todella hyvä fiilis"

"Mehu" tietää mistä cupin finaalissa on kyse. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n varakapteeni Mehmet Hetemaj odottaa positiivisella mielellä lauantaista Respect Suomen Cupin finaalia.

SJK pääsee finaaliin hyvässä putkessa, sillä edellisissä otteluissa ovat kaatuneet Veikkausliigan kärkitaistoissa niin IFK Mariehamn kuin VPS:kin.

- Meillä on tällä hetkellä joukkueessa todella hyvä fiilis. Uudet pelaajat ovat tuoneet uutta sekä kentällä että sen ulkopuolella. Tuntuu kuin he olisivat olleet täällä jo monta vuotta mukana, vaikka ovatkin olleet vasta pari viikkoa.

- Puhuin jo tuossa ennen kahta viimeistä Veikkausliigaottelua, että jos saataisiin hyvä tulos niistä otteluista, niin voisimme mennä vähän vapautuneemmin pelaamaan tähän finaaliin. Ja nyt olemme saaneet täydet pistepotit niistä, joten voimme keskittyä täysin vain tähän yhteen peliin, kommentoi Hetemaj.

Hetemaj tietää hyvin cupin finaalin hengen.

- Se on vain tämä 90 minuuttia ja mahdolliset jatkoajat siihen päälle. Pelin ensimmäisestä minuutista loppuvihellykseen, annamme kaikkemme ja katsomme sitten lopuksi että mikä on tulos. Jos tuloksena on häviö, niin tiedämme, että lievästi sanottuna se harmittaa katsella jos vastustaja nostelee pokaalia ja mitaleita. Se saa veren kiehumaan tällaiselle rauhallisellekin miehelle, naureskelee Hetemaj.

Hetemaj on kerran urallaan ollut voittamassa Suomen Cupia ja se tapahtui juuri HJK:n kanssa.

- Tämä on kuitenkin hieman erilainen juttu tällä kertaa. Silloin olin nuori ja en ollut kenties silloin joukkueessa niin tärkeä palanen, mitä olen nyt. Joten tämä merkitsee jo nyt minulle todella paljon enemmän kuin se voitto silloin, Hetemaj päättää.

Respect Suomen Cupin finaali SJK-HJK pelataan Ratinan Stadionilla lauantaina 24.9. kello 15.30 alkaen.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia