AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 18.9.2016

Soisalo: "Seuraavaksi hakemaan kolmea pistettä Kuopiosta"

Soisalo: "Seuraavaksi hakemaan kolmea pistettä Kuopiosta"

Mikael Soisalo tähtää tiukasti mitaliin. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves ja VPS pelasivat 0-0-tasapelin perjantai-iltana. Molemmat joukkueet jatkavat edelleen tiiviisti mukana mitalikamppaiussa, kun vielä kuusi sarjakierrosta on jäljellä.

Loistavaa kautta pelaava 18-vuotias laitahyökkääjä Mikael Soisalo pelasi jälleen täydet 90 minuuttia Ilveksen miehistössä. Jälleen kerran vaarallisesti laidalla pelannut Soisalo piti ottelua tasaisena ja kehui myös vastustajan puolustuspelaamista.

- Tasainen peli. Ensimmäisellä puoliajalla se oli pienestä kiinni, sillä meillä oli monta sellaista tilannetta, että olimme todella lähellä päästä erinomaiseen paikkaan. En kovin usein päässyt haastamaan laitapakkia 1 vs. 1 -tilanteeseen, sillä sieltä tuli nopeasti aina tuki siihen. Mutta niin se menee, että kun pelaa hyvin, niin siellä otetaan tarkempaan vartiointiin.

Katseet Soisalo suuntaa jo kohti seuraavaa ottelua.

- VPS:ää vastaan on haastaavaa hyökätä, sillä heidän linja putoaa usein aika alas ja melkein kaikki jätkät ovat pallon alla. Vähän kuten mekin puolustamme usein. Kumpikin joukkue olisi voinut voittaa tämän ottelun.

- Seuraavaksi lähdemme hakemaan kolmea pistettä Kuopiosta tulevana keskiviikkona. Uskon, että olemme kauden päätteeksi mitaleilla, kommentoi Soisalo.


KuPS-Ilves keskiviikkona 21.9. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia