AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 15.9.2016

​SJK järjestää bussimatkan Suomen Cupin finaaliin

​SJK järjestää bussimatkan Suomen Cupin finaaliin

Kuva: Juha Tamminen

SJK pelaa historiansa ensimmäistä kertaa Respect Suomen Cupin finaalissa lauantaina 24.9.

Finaalissa SJK kohtaa HJK:n ja ottelu alkaa klo 15.30 Tampereen Ratinan stadionilla. SJK ja Härmän Liikenne järjestävät Seinäjoelta peliin kaikille avoimet bussikuljetukset.

Matka- ja ottelulippupaketti ovat tarjolla todella edullisesti; vain 25 euroa. Matka maksetaan varaamalla paikat viimeistään maanantaihin 19.9. mennessä SJK:n verkkokaupan kautta: Suomen Cupin Finaalireissu

Maanantain jälkeen liput pitää ostaa Ticketmasterin kautta normaaliin hintaan. Normaalihinta ilman matkoja on 20 euroa. Busseihin ei oteta enää varauksia maanantaipäivän jälkeen.

Alustavasti matkaan on varattu neljä bussia ja tällä hetkellä on jo lähdössä kahden bussin verran ihmisiä. Tilaa on siten vielä. Kannattaa silti olla nopea, jotta saa paikat varmasti.

SJK-kannattajien bussit ajetaan Ratinan stadionille Tampereen Valtatien porttien kautta ja bussit parkkeerataan aurinkokatsomon taakse. Siellä kannattajat ottaa vastaan järjestysmiehet ja sieltä kävellään päädyn kautta Ratinan stadionin pääkatsomoon. Pääkatsomossa SJK-kannattajat sijoitetaan katsomon osan A1 vasempaan laitaan. Päädyssä on SJK kannattajille myös kaikki omat palvelut anniskelualueineen. Omilla kyydeillä paikalle tulevat voivat ostaa normaalilipun SJK kannattajien viereen A1 katsomoon.


SJK:n seuraava Veikkausliigaottelu on SJK - IFK Mariehamn lauantaina 17.9. kello 16:00 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia