AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 9.9.2016

Kuqi luottavaisena pistejahtiin Seinäjoelle

Kuqi luottavaisena pistejahtiin Seinäjoelle

Shefki on tyytyväinen maajoukkuetauon antiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter lähtee lisäpisteet mielessään perjantaina OmaSp Stadionille SJK:n vieraaksi.

Interin päävalmentaja Shefki Kuqin mukaan perjantain ottelu aloittaa loppukauden rutistuksen, josta Interillä on tarkoitus raapia kasaan sarjapaikkaan vaadittavat pisteet.

- Meillä on perjantaista lähtien paljon tärkeitä otteluita edessä. Pyrimme saamaan niistä niin paljon pisteitä, että varmistamme sarjapaikan hyvissä ajoin, sanoo Kuqi.

Huominen visiitti puolustavan Suomen mestarijoukkue SJK:n vieraaksi ei ole Inter-luotsin mukaan sieltä helpoimmasta päästä. Kuqi luottaa kuitenkin omaan joukkueeseen.

- SJK on hyvä joukkue ja varsinkin kotikentälle heitä on yleensä vaikea voittaa. Meidän pitää olla itse pelissä mukana heti alusta asti isolla sydämellä. Meillä on varmasti kaikki mahdollisuudet hyvään tulokseen perjantaina, luottaa Kuqi.

Elokuun alussa Interin vetovastuun ottanut Kuqi on saanut keskittyä joukkoineen harjoitteluun maaottelutauon aikana. Meno treenikentällä on ollut kovaa.

- Nyt meillä on ollut aikaa harjoitella. Vedimme viime viikon todella kovaa harjoituskentällä ja sen jälkeen huilasimme viikonloppuna muutaman päivän. Tämän viikon tekemisessä olemme keskittyneet sitten perjantain otteluun. Meno harjoituksissa on ollut hyvällä tasolla ja luottavaisina voimme perjantaiseen peliin lähteä, päättää Kuqi.


SJK-FC Inter perjantaina 9.9. kello 18.30 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia