AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2016

Tuore isä Tuco: "Kaikki peliin"

Tuore isä Tuco: "Kaikki peliin"

Tuco osaa varoa HIFK:ta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa lauantaina vieraskentällä HIFK:n ja hakee perinteisesti hankalalta Sonera Stadiumilta vain voittoa.

SJK on kohdannut HIFK:n kahdesti tällä kaudella. Voittanut ensin kotona 2-1 ja pelannut tasan Helsingissä 1-1 luvuin. SJK:n hyökkääjä Ariel Tuco Ngueukam onnistui maalinteossa jälkimmäisessä ja syötti Roope Riskin osuman ensimmäisessä kohtaamisessa. Tuco odottaa nytkin tiukkaa ottelua, mutta täyttä pistepottia kotiin tuomisena.

- Lisämaalit kelpaisi itsellenikin aina, mutta paljon tärkeämpää on että me voitamme lauantaina. Täytyy antaa heille krediittiä, sillä heillä on hyvä joukkue, joka pelaa hyvin varsinkin kotonaan. Ainakin meitä vastaan viimeksi. Meillä oli mahdollisuus voittaa se ottelu, mutta he taistelivat siitä tasurin, muistelee Tuco viime kohtaamista.

- Nyt meidän täytyy antaa peliin kaikkemme, sillä olemme todella hyvässä iskussa juuri nyt ja haluan jatkaa sillä tiellä. Olemme tärkeässä vaiheessa kautta ja jokainen ottelu on nyt erittäin tärkeä. Me tulemme varmasti tekemään kaikkemme jokaisessa ottelussa, Tuco jatkaa.

Tuco sai myös perheenlisäystä pari viikkoa sitten, kun pieni poikavauva syntyi.

- Olen todella onnellinen, että olen isä jo toistamiseen. Me olimme toki valmiita uuteen tulokkaaseen koko perheen voimin, mutta silti öisin on jäänyt unet hieman normaalia vähemmälle. Silti tämä on jälleen aivan uskomatonta, kertoo Tuco leveä hymy huulillaan.


HIFK - SJK lauantaina 27.8. kello 16.00 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia