AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 21.8.2016

​Vuorinen: "Kovissa peleissä saa vähemmän anteeksi"

​Vuorinen: "Kovissa peleissä saa vähemmän anteeksi"

Petri Vuorinen tietää HJK:n aseet. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n kärkipään otteluiden sarja jatkuu sunnuntaina Elisa Stadionin virallisessa vihkiäisottelussa HJK:ta vastaan.

Kovia jengejä on ollut vaasalaisia vastassa koko elokuun ajan, eikä koko ajan ole ollut pelkkää riemukulkua, vaikka esimerkiksi SJK:n Vepsu kaatoi kotona hienosti.

– Mitä parempia joukkueita vastaan pelaa, niin sitä kovemmin vastustaja rokottaa asioista, joita ei tehdä huolella. Kovissa peleissä saa vähemmän anteeksi ja taso on kovempi niin pelaajien kuin itse pelin suhteen.

- Olemme nähneet, että pystymme pärjäämään ketä vastaan tahansa tässä sarjassa, eikä meidän tarvitse lähteä nöyristelemään, päävalmentaja Petri Vuorinen painottaa.

HJK on etenkin hyökkäyssuuntaan vaarallinen joukkue. Sen se on osoittanut tälläkin kaudella, vaikkei se johda sarjaa, kuten se on monena vuonna tässä vaiheessa johtanut.

– He ovat todella vaarallisia, kun he pääsevät lähelle boksia. Laadukas joukkue tulee vastaan, mutta löytyy heiltä heikkouksiakin. Olemme käyneet läpi mitä meidän pitää itse parantaa viime pelistä ja keskitymme omiin asioihin totta kai.


VPS-HJK sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia