AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2016

Vepsulaiset iloitsevat muutosta uuteen kotiin

Vepsulaiset iloitsevat muutosta uuteen kotiin

VPS on kapteeni Koskimaan johdolla muuttanut Elisa Stadionille. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Elisa Stadion vihitään virallisesti sunnuntain HJK-ottelun yhteydessä ja samalla VPS on pysyvästi uudessa kodissaan.

VPS muutti alkuviikosta omaan pukukoppiin stadionille ja on asettunut taloksi pikku hiljaa.

– Hienoa, että olemme päässeet muuttamaan. Vähän keskeneräistä on vielä, mutta taloon on nyt siirrytty ja pukukoppia tehty kodiksi. Tavarat, mitä tarvitsemme, ovat paikallaan ja puitteet ovat mainiot. Harjoitustilanteissa ei toki ole hirveästi eroa, sillä olemme treenanneet täällä jo jonkin aikaa, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Myös VPS-kippari Ville Koskimaa lausui muutaman sanan stadionille siirtymisen tiimoilta.

– Hyvät fiilarit muutosta stadionille. Kiva tulla treeneihin, kun ei mene aikaa siirtymisiin. Saa mennä suoraan kentälle ja tilat joissa olemme ovat hyvät, Koskimaa totesi.

Vepsulla on meneillään kova elokuu. Se on kohdannut kärkijoukkueita, eivätkä tulokset ole kulkeneet voitosta voittoon, kuten heinäkuussa. Tämä ei ole kuitenkaan latistanut tunnelmaa joukkueen sisällä.

– Ei voi odottaa, että koko kausi menisi voitosta voittoon. Urheiluun kuuluvat ylä- ja alamäet. Joukkueessa on ollut tosi hyvä fiilis koko ajan. Kun keskitymme mahdollisimman hyvin joka päivä oman duunimme tekemiseen, emmekä mieti liikaa, mitä muut tekevät, niin fiilis pysyy väkisinkin korkealla, Koskimaa kertoi.


VPS-HJK sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia