AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2016

Koskimaa odottaa tunnelmaa lehtereille HJK-ottelussa

Koskimaa odottaa tunnelmaa lehtereille HJK-ottelussa

Ville Koskimaa odottaa kotiyleisöltä vahvaa tukea. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kohtaa sunnuntaina kärkipään koitoksessa HJK:n ja lähtee kapteeni Ville Koskimaan mukaan hakemaan menestystä kotiyleisön tuella.

HJK on laadukas joukkue, jossa pelaavat ainakin paperilla liigan parhaat yksilöt. Kenenkään pelaajan erityisvarjelusta toppari ei kuitenkaan mainitse mitään.

– En aio nimetä yhtään pelaajaa erityisesti, mutta onhan heillä laaja, laadukas rinki. Topparina keskityn tiettyihin asioihin ja vastustajan vahvuuksiin. Muut pelipaikat keskittyvät omilta kanteiltaan asioihin. Saadaan varmasti vääntää kovaa, että sunnuntaina pisteet jäävät kotiin, Koskimaa ennakoi.

Ottelun voitto vaatii 90 minuutin onnistumista. Pienet asiat ovat korkeassa arvossa.

– Se, kumpi tekee omat asiat paremmin ja laadukkaammin 90 minuutin ajan ja säilyttää tasaisuuden ja tasapainon kentällä, on vahvoilla. Ratkaisut niin pallottoman kuin pallollisena ovat tärkeitä. Kaikki koostuu pienistä asioista ja kun teemme ne tarpeeksi laadukkaasti, niin saamme tulosta aikaan, Koskimaa analysoi.

Kapteeninnauhaa kantava vaasalaisfutiksen ikoni toivoo sunnuntain huippupeliin runsaasti väkeä lehtereille.

– Se on mahtava fiilis pelata täydelle tuvalle. Se on niitä palkintoja tässä hommassa, kun saa tulla vaasalaisen kotiyleisön eteen, kun on tupa täynnä. Se on huikea juttu ja toivotaan, että sunnuntaina tulee jälleen mahdollisimman paljon porukkaa. Tuo peliinkin oman lisämausteen, kun katsomossa on kova meteli.


VPS-HJK sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia