AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 14.8.2016

​Orgill keskittyy nyt vain IFK Mariehamniin

​Orgill keskittyy nyt vain IFK Mariehamniin

Dever Orgill herättää kiinnostusta ulkomailla. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin kärkimies IFK Mariehamnia kohtaan on ollut kiinnostusta etenkin Ruotsista, mutta nyt hyökkääjä näyttää jatkavan Grönvittissä ainakin loppukauden.

Kiinnostuneiden joukossa on ollut ainakin Allsvenskanin Djurgården ja muutkin seurat ovat olleet yhteydessä seuraan, mutta ainakaan toistaiseksi neuvotteluihin saakka ei ole edetty. Yhtenä syynä on ollut IFK:n pyytämä siirtokorvaus jamaikalaisesta, jonka sopimus umpeutuu kauden päättyessä.

- Kiinnostus imartelee, mutta en ole nähnyt yhtään konkreettista tarjousta. Fokus on IFK:ssa ja se on erittäin hyvä vaihtoehto minulle, saa nähdä sitten mitä myöhemmin tapahtuu. Tietysti uneksin pelaamisesta suuremmassa sarjassa, Orgill sanoo.

Keskittyminen on nyt kuitenkin siis täysin Grönvittissä ja sunnuntaina Vaasassa on tarkoitus palata pisteiden tielle kahden tappion jälkeen.

- Uskon että tulemme taas sunnuntaina. Olemme koko vuoden osoittaneet, että meillä on laatua joukkueessamme, Orgill painottaa.


VPS-IFK Mariehamn sunnuntaina 14.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia