AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 31.7.2016

​Malinen: "Yksi piste on hyvä saavutus"

​Malinen: "Yksi piste on hyvä saavutus"

Piste tyydytti Juha Malista. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura pelasi Kuopiossa vahvasti sunnuntaina ja oli pitkään kiinni kuudennessa peräkkäisessä voitossa.

Kotijoukkue KuPS onnistui tasoittamaan toisen jakson erikoistilanteesta ja sarjapisteet jaettiin hyvätasoisen ottelun päätteeksi.

- KuPS on todella vahva. Kauden alussa joukkue ei ollut vielä täysin valmis, nyt pelityyli on hyvin selkeä, puolustuslinja hoitaa asiat, hyökkäyspäässä on säpinää ja keskikentällä taitoa. KuPS on oikein hyvä joukkue ja selkeästi Suomen paras erikoistilannejoukkue, RoPS-valmentaja Juha Malinen muistutti.

- Kokonaisuutena yksi piste on tästä pelistä hyvä saavutus. Me saatiin tästä myös oppia: puolustuspelaaminen vaatii pientä häijyyttä, valmentaja totesi.

Malisen mukaan numerot olivat kokonaisuutena koko lailla oikein, mutta eivät oikein kuvastaneet pelin tapahtumia.

- Tauolla me kiinnitettiin kopissa huomiota yhteen asiaan. Syötöt karkailivat ja tyhmiä virheitä tuli. Yhteinen tekijä näille oli puolustuslinjan heikko liikkuvuus ensi jaksolla. Alussa me prässättiin hyvin. KuPS-hyökkääjä Salami tuli monesti 25 metriä palloa vastaan päästen kääntymään ja spurttailemaan kohti meidän maalia. Kun pallo liikkuu niin linjan pitää liikkua, se on se juttu. Toisella jaksolla me oltiin paljon parempia, vaikka hävittiinkin se 1-0, Malinen totesi.


RoPS-VPS sunnuntaina 7.8. kello 18.30 Rovaniemen keskuskentällä. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia