AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2016

Lampi: "Tunnelma Elisa Stadionilla ylitti odotukset"

Lampi: "Tunnelma Elisa Stadionilla ylitti odotukset"

"Veka" alkaa olla taas täydessä iskussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseuran kokenut ja maailmaa nähnyt puolustaja Veli Lampi odottaa innolla Elisa Stadionin toista ottelua, kun keskiviikkona vieraaksi saapuu PK-35 Vantaa,

Lampi pelasi mainion pre-seasonin ja alkukauden. Sitten revähti reisi. Pari kuukautta on mennyt toipuessa, mutta nyt kokenut laitapuolustaja on jälleen pelikunnossa.

– Reisi tuntuu nyt hyvältä. Päivä kerrallaan mennään. Pitää tehdä töitä, että se pysyykin kunnossa. Olen pystynyt treenaamaan täysipainoisesti pari-kolme viikkoa nyt ja sain perjantaina minuutteja vyölle, Lampi toteaa.

Niin, Lampi istui penkillä jo aiemmin ja FC Lahtea vastaan mies pääsi jo tekemään paluun kentille. Miten on, milloin mies nähdään jälleen avauksessa?

– Henkisesti ja fyysisesti olen valmis pelaamaan jo isoja minuutteja. Toivotaan, että pääsen pian taas avaukseen ja siten alkukauden vireeseen. Se on kuitenkin Peten (päävalmentaja Petri Vuorinen) päätettävissä, Lampi kertoo.

Paluu kentille tapahtui upeissa puitteissa, upouudella Elisa stadionilla ennätysyleisö 5902 katsojan silmäillessä.

– Tunnelma jopa ylitti odotukseni. Osasin olettaa väkeä tulevan paljon, mutta meininki oli vielä parempi mitä odotin ja kolme pistettä jäi Vaasaan. Toivottavasti keskiviikkonakin saadaan hyvä meininki katsomoon.


VPS - PK-35 Vantaa keskiviikkona 13.7. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia