AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2016

Kuqi muistuttaa: "Olemme pärjänneet vieraissa hyvin"

Kuqi muistuttaa: "Olemme pärjänneet vieraissa hyvin"

Shefki toivoo hyvien peliesitysten tuovan myös pisteitä. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa metsästä lisäpisteitä keskiviikkona Elisa Stadionilta VPS:n vieraana.

Tuntumaa joukkueilla on toisiinsa alkukaudelta Myyrmäestä. PK-35 Vantaan päävalmentajan Shefki Kuqin mukaan joukkueiden kevään kohtaaminen oli tasainen, mutta VPS onnistui tuolloin kääntämään pelin loppupuolella edukseen ja vei pisteet maalein 0-2

– Avausmaali on varmasti jälleen tärkeä. Kevään peli on meillä vielä tuoreessa muistissa. Olisimme voineet johtaa avauspuoliajan jälkeen muutamalla maalilla, mutta sitten pilkku ja ulosajo käänsivät pelin. Se on kuitenkin jalkapalloa. Toivottavasti kykenemme huomenna parempaan suoritukseen, Kuqi totesi.

Tähän mennessä PK-35 Vantaa on kerännyt vierasotteluistaan pisteen enemmän kuin kotipeleistään. Kuqin mukaan on positiivinen merkki, että joukkue pystyy keräämään pisteitä tasaisesti myös matkaotteluistaan.

– Olemme pärjänneet vieraissa ihan hyvin, vaikka olisimme ehkä ansainneet jopa vähän enemmän pisteitä. Moni joukkue on vaikeuksissa vieraskentillä, mutta me olemme pärjänneet vieraissa pelillisesti ihan hyvin. Olemme saaneet niist peleistä myös jonkin verran pisteitä. Toivottavasti niitä tulee tältä reissulta vielä lisää.


VPS - PK-35 Vantaa keskiviikkona 13.7. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia