AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 2.7.2016

Matrone juhlii merkkipäiväänsä lauantain ottelussa

Matrone juhlii merkkipäiväänsä lauantain ottelussa

Marco Matrone odottaa hienoja puitteita juhlapäivälleen. (Kuva: Juha Tamminen)

Tammelan stadionilla pelataan lauantai-iltapäivällä erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Ilves saa vastaansa hallitsevan Suomen mestarin SJK:n.

Täksi kaudeksi Ilvekseen siirtynyt keskikenttäpelaaja Marco Matrone pelasi kaksi edellistä kautta SJK:ssa ja toimi myös joukkueen varakapteenina. Lisäksi Matrone täyttää juuri lauantaina 29 vuotta.

Tällä kaudella 11 ottelua Veikkausliigassa pelanneella Matronella onkin luvassa iso lauantai.

- Pelipäivä on aina juhlapäivä ja onhan kyseessä tietysti erityinen päivä. Hienoa kohdata entinen seurani ja vieläpä aurinkoisena lauantaina Tammelan stadionilla. Se on aika hieno yhdistelmä. Tottakai haluamme näyttää osaamisemme hallitsevalle mestarille.

- SJK on petrannut paljon alkukaudesta ja vastassa on varmasti todella kova joukkue. Me olemme olleet kotona hyviä ja sitä samaa yritämme tottakai jatkaa. Olemme puolustaneet tiukasti ja saaneet myös ylhäällä tarpeeksi hyviä maalipaikkoja. Varmasti tulossa hieno ottelu ja kenttäkin näyttää olevan upeassa kunnossa. Tervetuloa kaikki Tammelaan, kommentoi Matrone.


Ilves - SJK Tammelan stadionilla lauantaina 2.7. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia