AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2016

Hetemaj: "Peli-ilo on todellakin näkynyt"

Hetemaj: "Peli-ilo on todellakin näkynyt"

Mehmet Hetemaj odottaa lauantaita mielenkiinnolla. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK pelaa jo toisen ottelunsa viikon sisään vieraskentällä, kun se kohtaa lauantaina Tampereen Ilveksen Tammelan Stadionilla.

Ensimmäinen tämän viikon vierasotteluista pelattiin tiistaina Turussa ja sieltä SJK nappasi komean voiton Interistä 3-1-luvuin.

- Meillä on nyt useampi hyvä ottelu alla ja parissa niistä on mielestäni ollut tulos vähän väärä, koska ne eivät olleet meille. Nyt on kuitenkin voitto alla, kommentoi SJK:n keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj seuransa verkkosivuilla.

Hetemaj tiedostaa, että tulossa on vaikea Ilves-peli lauantaina.

- He tulevat varmasti hyvällä rytinällä peliin ja heille SJK:n kohtaaminen on iso asia. He ovat myös hävinneet edellisen ottelunsa, joten he haluavat sen unohtaa mahdollisimman pian. Me eu kuitenkaan anneta heidän unohtaa sitä, vaan mennään sinne hyvällä draivilla ja haluamme jatkaa meidän hyvää peli-iloa. Sillä peli-ilo on todellakin näkynyt meistä nyt viime kuukauden aikana. Meillä on myös tulossa tärkeät ottelut, joten on hyvä saada hyvä draivi ennen niitä, jatkaa Hetemaj.

Ilves - SJK Tammelan stadionilla lauantaina 2.7. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia