AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2016

HIFK:n Rantanen: ”Onnistumiset nostavat itseluottamusta”

HIFK:n Rantanen: ”Onnistumiset nostavat itseluottamusta”

Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n 18-vuotias Daniel Rantanen onnistui maalinteossa tiistai-iltana, kun helsinkiläiset kohtasivat ruotsalaisen AIK:n ystävyysottelussa Sonera Stadiumilla.

Sauli Väisäsen ja Eero Markkasen AIK oli ehtinyt karata ensimmäisellä puoliajalla 2-0-johtoasemaan. Isäntien Daniel Rantanen käynnisti kirin 81. minuutilla komealla laukauksella, mikä upposi etuyläkulmaan. Juho Mäkelä sinetöi 2-2-lukemat kuusi minuuttia myöhemmin.

- On kyllä todella hyvä fiilis. En ole saanut alkukaudesta hirvestä onnistumisia, joten tämä oli henkisestikin tärkeää. Onnistumiset nostavat itseluottamusta, Rantanen iloitsi.

Rantanen on pelannut HIFK:n paidassa tähän mennessä neljässä Veikkausliigaottelussa, joista kaksi avauksessa. Lisäksi hän on hakenut tuntumaa Kakkosesta Gnistanin riveistä muutaman pelin verran. Maalitiliään poikamaajoukkuepelaaja ei ole liigassa vielä avannut.

- Pelaamiseni on ollut ihan ok, mutta se ei vain riitä. Onnistumisia ei ole tullut tarpeeksi, pitää kyllä parantaa.

- Pääsemme nyt kaikki ilomielin lomalle ja miettimään muita juttuja. Tämä oli tärkeä onnistuminen. Nyt voimme kääntää kurssimme heti juhannuksen jälkeen, nuori linjasi.

HIFK:n kevät on ollut vaikea. Joukkue on sarjassa viimeisenä kerättyään 14 pelistä kymmenen pistettä.


PS Kemi – HIFK sunnuntaina 3.7. kello 18.30 Sauvosaaren kentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia