AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 12.6.2016

Saxman: "Klubia vastaan on oltava valppaina"

Saxman: "Klubia vastaan on oltava valppaina"

Ville Saxman viihtyy tiukassa ottelutahdissa. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPSin keskikentällä vahvaa kautta pelaava Ville Saxman lähtee sunnuntain vierasotteluun HJK:ta vastaan luottavaisena.

HJK on sarjakärki ja joukkueen vahvuudet ovat hyvin tiedossa. Nämä on Saxmanin mukaan myös käyty vielä ennakkoon läpi.

- Tutut pointit. Heillä on taitavia yksilöitä. HJK haluaa varmasti pelata paljon pallollisena, mikä sopii meille. Me puolestaan tykätään napata palloa pois ja iskeä siihen, Saxman sanoo.

- Joka vuosi Klubi on samantapainen. Tosi hyviä yksilöitä varsinkin hyökkäyspäässä, eli meidän on oltava valppaina. Vaatii meiltä tarkkaa puolustusta ja tehokkaita vastaiskuja. Mutta tietenkin pallollista peliä täytyy itsekin kyetä esittämään. Täällä kotona me siihen pystytään. Samanlaista vaaditaan myös Sonskilla.

Edellisestä ottelusta on aikaa vain vajaa kolme vuorokautta, mutta Saxman pitää tiivistä tahtia vain positiivisena asiana.

- Kyllä minä tykkään ja luulen, että moni muukin pelaaja on samaa mieltä. Onhan pelaaminen kuitenkin koko tämän tekemisen suola. Monesti viikon tauot on jopa huono juttu. Ei tule samanlaista pelirytmiä.

- Joskus edellisillä kausilla näitä ruuhkaotteluita on ollut todella paljon. Silloin se on sopinut ainakin meille, ja luulen, että se on meidän etu sunnuntainakin.


HJK-RoPS Sonera stadiumilla sunnuntaina 12.6. kello 13.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia