AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 11.6.2016

Kuqi: "Ei voi ajatella, että tulee helppo peli"

Kuqi: "Ei voi ajatella, että tulee helppo peli"

Shefki toivoo tulosta myös kotikentällä. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa isännöi sunnuntaina KuPSia allaan torstaina HIFK:sta haettu vierasvoitto.

PK-35 Vantaa otti huhtikuussa sarjakauden avausvoittonsa vieraskentällä juuri KuPSia vastaan. Vastustaja on siis jo tuttu, mutta päävalmentaja Shefki Kuqin mukaan savolaiset ovat parantaneet otteitaan ensimmäisen kohtaamisen jälkeen.

– KuPS on ollut hyvässä vireessä. He hävisivät torstaina, mutta se oli vain yksittäinen peli. Saimme sarjan avausvoittomme KuPSia vastaan ja pelasimme silloin mielestäni erittäin hyvin. Silloin heidän ulkomaalaisensa pelasivat ensimmäisiä pelejää. Sopeutuminen ja uuteen pelitapaan tottuminen vie kuitenkin aina aikaa. Nyt he ovat päässeet hyvään vauhtiin ja saaneet hyviä tuloksia, Kuqi arvioi.

Kuqin mukaan torstain voitto on painettu jo taka-alalle.

– Nyt keskitymme KuPSiin, joka on täysin erilainen vastustaja kuin HIFK. Emme voi ajatella, että voiton jälkeen tästä tulee helppo peli. Uskon pelaajien ymmärtävän tilanteen hyvin. He eivät missään tapauksessa ole sarjasijoitukseemme tyytyväisiä.


PK-35 Vantaa-KuPS Myyrmäen stadionilla sunnuntaina 12.6. kello 13.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia