AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2016

Kuqi kiittelee joukkueensa taisteluilmettä

Kuqi kiittelee joukkueensa taisteluilmettä

Shefki Kuqi sai aihetta tyytyväisyyteen. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa nappasi torstaina arvokkaan voiton, kun HIFK kaatui vieraskentällä 2-1.

Päävalmentaja Shefki Kuqi myöntää PK-35 Vantaan sivuilla, että pelissä oli tavallista enemmän panosta. Kyseessä oli pääkaupunkiseudun paikallisvääntö, minkä lisäksi joukkueet lähtivät peliin tasapisteistä sarjan hännillä.

– Kyseessä ei ollut ainoastaan paikalliskamppailu. Olimme olleet pitkään sarjan hännillä ja nyt voitimme vielä vieraskentällä. Se oli erittäin hienoa. Täytyy sanoa, että joukkueessa on tällä hetkellä todella hyvä fiilis, Kuqi toteaa.

Kuqin mukaan joukkue oli valmistautunut HIFK-otteluun harjoittelemalle maajoukkuetauolla kovaa. Samalla Kuqi kehuu jälleen joukkueen työmoraalia ja taistelevaa yleisilmettä.

– Pelaajien asenne ja työmäärä viikon treeneissä antoivat aika paljon uskoa tähän peliin. Pidimme maajoukkuetauolla varmaan koko kauden kovimman treeniviikon – se oli kuin pieni pre-season. Pari jätkää jopa oksenteli treeneissä, mutta koko ajan näytti kuitenkin siltä, että he nauttivat työnteosta. Se oli hienoa nähdä. Se fiilis siirtyi pukukopista myös kentälle. Olemme tällä kaudella menettäneet monesti johtoasemamme, mutta nyt taistelutahto ja voitonhalu ovat eri tasolla.

PK-35 Vantaa-KuPS Myyrmäen stadionilla sunnuntaina 12.6. kello 13.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia