AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2016

Ilvekseen löytynyt hyvä tutkapari

Ilvekseen löytynyt hyvä tutkapari

Mikael Soisalo pelaa vahvaa kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Täksi kaudeksi Ilvekseen siirtynyt 18-vuotias Mikael Soisalo on ollut alkukauden aikana erinomaisessa vireessä. Keskiviikkona syntyi kauden toinen maali, kun FC Lahti kaatui 2-0.

- Maalinteko kyllä maistuu. Siinä oli toisella jaksolla loistava paikka osua toiseenkin kertaan, mutta olisi pitänyt olla vielä nopeammalla jalalla tilanteessa. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa eteenpäin, Soisalo toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

Alkukauden aikana on tullut selväksi, että Soisalon ja maalin syöttäneen Emile Paul Tendengin ajatukset kohtaavat kentällä. Heistä on muodostunut erittäin vaarallinen tutkapari.

- Pakko sanoa, että kyllä Tendengillä on peliälyä. Todella hyvä pelaaja! Hän on varmasti yksi Veikkausliigan parhaimpia pelaajia. Haluan tottakai olla joka pelissä avauksessa ja tavoitteeni ovat korkealla. Olen hyökkäävä laitapelaaja, joten maaleja, syöttöjä ja tehoja pitääkin tulla. Tähän mennessä olen ihan tyytyväinen, kommentoi Soisalo.


HIFK-Ilves Sonera-stadionilla sunnuntaina 29.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia