AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 15.5.2016

Maliselta tunnustus KuPSille: "Vahvoja, kovia jätkiä"

Maliselta tunnustus KuPSille: "Vahvoja, kovia jätkiä"

Juha Malinen antoi tunnustuksen KuPSille. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS joutui perjantaina taipumaan viime hetken takaiskumaalin myötä KuPSille lukemin 0-1.

Rovaniemen keskuskentän jalkapallonurmen uusimisen takia evakossa Raatin stadionilla pelatun ottelun avauspuoliaika sujui vielä hyvin RoPS:n nuottien mukaan.

- Ensimmäinen jakso toimi maalia lukuun ottamatta kuin unelma. Se oli erittäin hyvä ja tasapainoinen puoliaika molempiin suuntiin, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen kertasi.

Toiselle puoliajalle KuPS suoraviivaisti peliään. Huonokuntoisella kentällä ottelun luonne muuttui, eikä RoPS pystynyt omalla fyysisyydellään enää vastaamaan vastustajan haasteeseen.

- Kun vastustaja alkoi pelaamaan suoraviivaisemmin, mitä tämä kenttä toisaalta edellyttikin, niin meiltä ei enää löytynyt lääkkeitä, Malinen tunnusti.

- Ei pystytty käyttämään laitoja. Kolmio Kokon alapuolella alkoi menettämään palloja. Siinä oli KuPS:lla erittäin fyysinen nelikko vastassa. Eikä keskeltä tai kärjestä kukaan lähtenyt pystyynkään. Sitä vaaramomenttia meillä ei ollut, Malinen vielä pohti toisen puoliajan kuvaa.

RoPS sai nauttia jokunen viikko sitten viimeisen minuutin voitosta PK-35 Vantaata vastaan. Nyt karma iski ikävällä tavalla takaisin Kuopion mustakeltaisissa peliasuissa. Juha Malinen ei ottelun jälkeen sortunut jossitteluihin.

- Pitää muistaa, että vastustajalla on ilmiömäisen hyviä pelaajia. Vahvoja, kovia jätkiä, Malinen jakoi tunnustusta.

- Kun he alkoivat toisella jaksolla pelaamaan aktiivisemmin, niin me jäätiin fyysisesti heikommaksi emmekä pystyneet sitä kautta viemään omaa peliämme loppuun saakka.

RoPS:n pelaajat saavat kevään otteluruuhkaan nyt parin päivän hengähdystauon. Rovaniemen Palloseuran seuraava ottelu on vasta reilun viikon kuluttua sunnuntaina, jolloin RoPS matkustaa Vaasan Palloseuran vieraaksi.


VPS-RoPS Kaarlen kentällä sunnuntaina 22.5. kello 18.30. Ottelut esitetään suorina lähetyksinä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia