AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 8.5.2016

​Matti Klinga odottaa vanhojen pelikavereiden kohtaamista

​Matti Klinga odottaa vanhojen pelikavereiden kohtaamista

Kuva: Juha Tamminen

Kahdelle SJK:n pelaajalle FC Lahti -ottelu on erityinen siitä syystä, että molemmat ovat edustaneet maanantain vastustajaa vielä pari vuotta sitten.

Ariel Tuco Ngueukam ja Matti Klinga olivat yhdessä Lahden vaarallinen tehokaksikko kaudella 2014. Nyt molemmat edustavat SJK:ta. Klinga on Lahden Reippaan kasvatti.

- Kokonaisuutena kaikki on mennyt omalta osaltani hyvin täällä Seinäjoella. Joukkue on ottanut minut vastaan hyvin, olen nauttinut harjoituksista ja olen todella tyytyväinen, että olen siirtynyt tänne, kommentoi HJK:sta Seinäjoelle tälle kaudelle siirtynyt Klinga SJK:n verkkosivuilla.

- Viime torstain voitto oli todella tärkeä ja siinä vaiheessa kun Roope (Riski) teki sen voittomaalin, niin se oli todella helpottava tunne varmasti kaikille. Se teki todella hyvää ja muutenkin peli oli meiltä hyvää. Ensimmäinen kunnon ehjä ottelu ja saimme pidettyä pelimme hyvin kasassa alusta loppuun. Tästä on kiva lähteä jatkamaan maanantaina, kommentoi Klinga.

- Olen kuullut, että SJK ei ole koskaan Lahtea voittanut, joten sitä lähdemme nyt muuttamaan tietenkin. Itselleni on kiva mennä pelaamaan vanhaan tuttuun paikkaan. Odotan innolla sitä matsia. Siellä on paljon vanhoja pelikavereita ja tällä kaudella kovassa iskussa oleva Jasse Tuominen, joka on minun hyvä kaverini. On ollut todella ilo seurata miehen tekemisiä alkukaudesta, Klinga toteaa lopuksi.


FC Lahti-SJK Kisapuistossa maanantaina 9.5. kello 18.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia