AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 24.4.2016

VPS:n Vuorinen kehui Steven Morrisseyn sisääntuloa

VPS:n Vuorinen kehui Steven Morrisseyn sisääntuloa

Steven Morrissey

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen piti omiensa esitystä sunnuntain 0-0-kotitasapelissä Interiä vastaan "suhteellisen tasapainoisena".

- Vastustajalla ei ollut oikeastaan yhtään maalipaikkaa. Meilläkään niitä ei toki montaa ollut. Pystyimme toteuttamaan omaa peliämme hyvin, mutta murtavien syöttöjen ajoitukset eivät olleet tänään aivan kohdillaan. Täytyy olla myös tyytyväinen siihen, että pelasimme nollapelin puolustussuuntaan, Vuorinen jutteli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa VPS:n sivujen mukaan.

Steven Morrissey tuli sunnuntaina kehiin ottelun toisella jaksolla runsaan tunnin jälkeen. Hän toi VPS:n hyökkäyspeliin Vuorisen mukaan erilaisen vaihtoehdon.

- Andre (Clennon) taisteli fyysisesti ja pakotti vastustajan topparit keltaisiin kortteihin. Steven taas pystyi pitämään palloa ja liikkui eri tavalla. Hän oli luomassa maalipaikkojakin, eikä ollut kaukana, ettemme olisi niistä pystynyt viimeistelemään, Vuorinen kehaisi sisään tullutta jamaikalaista.


FC Lahti - VPS Lahden Kisapuistossa torstaina 28.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia