AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 24.4.2016

​Korkeakunnas harmitteli vaisua peli-ilmettä

​Korkeakunnas harmitteli vaisua peli-ilmettä

"Tokelle" jäi miettimistä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ei onnistunut kasvattamaan omaa pistetiliään sunnuntaina Kuopiossa.

Joukkue ei saanut itsestään parasta irti ja lopputuloksena oli turhauttava 0-2-tappio KuPSille. Kotimatkalle oli lähdettävä pettynein mielin.

KuPS siirtyi kuskin paikalle kymmenen peliminuutin kohdalla hyökkääjä Gbolahan Salamin onnistuttua maalinteossa. Kuopiolaisilla oli monia muitakin hyviä tilaisuuksia lisätä maalisaalistaan. FC Lahden maalintekopaikat olivat sen sijaan erittäin vähissä.

- Ei ollut mikään spektaakkelimainen peli. Meillä on ollut tapana lahjoittaa vastustajalle maaleja, tänään niin tehtiin oikein urakalla. Maarianhaminassa me selvittiin, nyt ei, päävalmentaja Toni Korkeakunnas totesi pettyneenä.

- Ensi jaksolla pelimme oli pelokasta. Rohkeus ja uskallus puuttuivat. Ei ollut meidännäköistä peliä, se oli sellaista ympäripyöreätä pallottelua. Maali tuli erikoistilanteesta. Vieraskentällä on vaikeata tulla takaa takaisin, Maarianhaminassa se onnistui, nyt ei, valmentaja harmitteli.

Lahtelaisten pelaamisesta oli jotain sulanut muutamassa päivässä.

- Maarianhaminassa homma toimi hyvin, nyt oli pehmeätä laatikossa eikä johtajuutta löytynyt. Ei ollut kovin kummoinen peli. Lopussa me luotiin painetta ja pallollista peliä saatiin aikaiseksi, viimeiset syötöt ja keskitykset olivat kuitenkin laaduttomia. Heikko esitys, kunnon vaaramomenttia ei saatu aikaiseksi, Korkeakunnas tunnusti.


FC Lahti - VPS Lahden Kisapuistossa torstaina 28.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia