AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2016

​Ilves ja Tampereen Puhelin jatkavat yhteistyötään

​Ilves ja Tampereen Puhelin jatkavat yhteistyötään

Ilves ja Tampereen Puhelin jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2016.

Paikalliset pelintekijät paiskasivat jälleen kättä ja Tampereen Puhelin lähti jo neljättä vuotta peräkkäin tukemaan Ilvestä.

Yhteistyökumppaneiden merkitys seuratoiminnassa on suuri. Ilves on saanut täksi kaudeksi uusia kumppanuuksia, ja vanhoista – kuten Tampereen Puhelimesta – pidetään hyvää huolta käymällä aktiivista keskustelua yhteistyön mahdollisista muodoista.

Tampereen Puhelimen kanssa tullaan toteuttamaan mm. paljon osallistavia konsepteja.

- Tänä vuonna tulemme laajentamaan yhteistyötämme Ilveksen kanssa sosiaalisen median puolelle. Luvassa on yhteisiä arvontoja sekä lippukisoja, ja tulemme olemaan näkyvämmin mukana myös Tammelan stadionilla, kommentoi Tampereen Puhelimen markkinointipäällikkö Jenni Hyry Ilveksen verkkosivuilla.

Ilves edustus Oy:n puheenjohtaja Tomi Erola on tyytyväinen yhteistyösopimuksen jatkumiseen luotettavan kumppanin kanssa.

- On ollut mukavaa tehdä yhteistyötä perustamperelaisen yhtiön kanssa jo useamman vuoden ajan. Haemme tällä yhteistyöllä myös vahvaa kumppanuutta ja molemminpuolista näkyvyyttä. Suunnitelmissa on järjestää mm. erilaisia tilaisuuksia, missä sidosryhmät voivat tavata toisiaan ja verkostoitua lisää, jutteli Erola.


SJK-Ilves Jouppilanvuoren tekonurmella sunnuntaina 24.4. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia