AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2016

​Rajamäki: "Parempaa kuin Ilves-ottelussa"

​Rajamäki: "Parempaa kuin Ilves-ottelussa"

"Rapa" näki merkkejä paremmasta. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura paransi roimasti omaa pelillistä ilmettään torstaisella Veikkausliigakierroksella.

KuPS pelasi aktiivista ja hyökkäävää peliä onnistuen maalinteossakin kahdesti, vierailija PK-35 oli kuitenkin niukasti parempi vieden pisteet mukaansa 2-3-lopputuloksella.

KuPS-valmentaja Marko Rajamäki oli tyytyväinen kuopiolaisjoukkueen peli-ilmeeseen.

- Peli ei ollut tänään kummankaan kontrollissa, vaan se vaihteli pitkin ottelua. Maalit menivät turhan helpolla meidän päätyyn ja se muutti pelin kuvaa. Tämä oli parempi esitys kuin Ilves-ottelussa, se oli positiivinen asia ja kaksi maalia tehtiin, valmentaja totesi.

- Takaa-ajo jäi latteaksi, kun tuore kaveri loukkaantui heti. Vajaalla me mentiin kolmen alakerralla. Eteenpäin pitää mennä. Tämä on tosi hankala sarja ja meillä on tiukka viikko tulossa: seuraavaksi on maanantaina peli Turussa, pari välipäivää, cupin peli Järvenpäässä, taas pari välipäivää ja FC Lahti-peli. Nyt meillä on pari päivää aikaa korjailla taktisia asioita ja palautua fyysisesti, Rajamäki muistutti.


KuPSin seuraava ottelu on FC Inter-KuPS Veritas stadionilla maanantaina 18.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia