vko.15 // 14.4.2016

PK-35 Vantaalle avausvoitto (KuPS-PK-35 Vantaa 2-3)

PK-35 Vantaa otti kevään kolmannessa Veikkausliigan ottelussaan kauden avausvoittonsa. KuPS kaatui Kuopiossa lukemin 3-2 (3-1).

PK-35 Vantaa meni ottelussa johtoon jo viiden minuutin pelin jälkeen. Hieno yhdistelmä päättyi Yerai Vilaboan syöttöön takatolpalle ja Aleksi Ristola pääsi tuikkaamaan pallon maaliin.

KuPS ei nopeasta takaiskusta hätkähtänyt vaan tasoitti kamppailun kuusi minuuttia myöhemmin. Mika Ääritalo pelasi Gbolahan Salamin läpi ja Salami sijoitti pallon takakulmaan.

Vieraiden toinen maali tuli KuPS-puolustuksen avustuksella 36. minuutin kohdalla kulmapotkun jälkitilanteesta.

Vain neljä minuuttia tästä ja vantaalaiset siirtyivät kahden maalin karkumatkalle. Asialla oli tällä kertaa rangaistuspotkusta Mateo Miguez.

KuPS sai puolestaan rangaistuspotkun heti toisen puoliajan alkuun. Sen upotti maaliin Petteri Pennanen. Enempää osumia ei Savon Sanomat areenalla enää nähty.

KuPSin seuraava ottelu on FC Inter-KuPS Veritas stadionilla maanantaina 18.4. kello 18.30. PK-35 Vantaan seuraava ottelu on PK-35 Vantaa-VPS Myyrmäen jalkapallostadionilla sunnuntaina 17.4. kello 16.00. Ottelut esitetään suorina lähetyksinä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.