AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2016

​Äijälä: "Onnistuimme turvaamaan kolme pistettä"

​Äijälä: "Onnistuimme turvaamaan kolme pistettä"

Pisteet maistuivat "Iltsulle". (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa teki onnistuneen pelireissun Kuopioon. Liiganousija pelasi hyvää peliä ja kukisti Kuopion Palloseuran maalein 2-3.

Voitto- ja pistetili tämän kauden Veikkausliigassa aukesi iloisissa tunnelmissa.

- Aika tasainen vääntö oli. Ehkä meillä oli mahdollisuudet saada peli kontrolliin toisen jakson alussa, sitten KuPS sai rankkarinsa ja sen jälkeen peli aaltoili vähän. Aika vaikeata oli RoPS-pelissä: 3-0-johto, vastustaja tulee rinnalle ja ohi. Ehkä sen takia me pelattiin mahdollisimman varmasti ja yritettiin turvata kolmea pistettä. Me onnistuttiin tänään siinä, puolustaja Ilari Äijälä iloitsi.

Hiukan vantaalaisten pelissä on Äijälän mukaan edelleen hakemista kuitenkin.

- Me pelattiin ehkä vähän varovaisemmin. Pelit ovat olleet hurlumheitä ja siitä pitäisi päästä pois. Me olemme tehneet hyvin maaleja, mutta me olemme päästäneet liikaa maaleja. Peliin pitäisi saada balanssia, puolustaja muistutti.

- Me pelaamme ehkä turhankin riskillä meidän linjaa, tulee liikaa 1v1-tilanteita. Niitä ei saisi antaa vastustajalle noin paljon. Oma pelini meni ihan OK, vanha jaksaa vielä, Äijälä sanoi.


PK-35 Vantaan seuraava ottelu on PK-35 Vantaa-VPS Myyrmäen jalkapallostadionilla sunnuntaina 17.4. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia