AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2016

"Hyvä puolustus" IFK Mariehamnin voiton avain

"Hyvä puolustus" IFK Mariehamnin voiton avain

Jani Lyyski johti IFK:n takalinjoja varmasti. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn otti toisen peräkkäisen 1-0-voittonsa viime kauden kärkijoukkueista, kun hallitseva mestari SJK kaatui vieraissa torstaina.

"Grönvitt" iski kertaalleen Dever Orgillin lauottua johtomaalin ja se riitti, kun oma pää pysyi puhtaana. Takalinjojen pitävyys nähtiin avainasiaksi IFK-leirissä.

- Hyvä esitys meiltä, loistavaa puolustusta koko joukkueelta. Ensimmäistä kertaa SJK:ta vastaan meidän pelimme oli valmiimpaa kuin heillä. Ollaan oltu yhdessä tammikuusta asti ja tehty hyvin töitä. Hyvä esitys joukkueelta, sanoi IFK Mariehamnin Jani Lyyski SJK:n verkkosivujen mukaan.

Samoilla linjoilla oli myös päävalmentaja Peter Lundberg.

- Puolustimme erittäin hyvin koko 90-minuuttisen. Pelasimme viisaasti, kun saimme pallon. Emme ottaneet turhia riskejä. Meidän hyökkäyspään pelaajamme voittivat monia ykkös- ja kakkospalloja. Loimme etenkin ensimmäisellä puoliajalla hyviä paikkoja ja teimme maalin. Lopussa SJK oli lähellä tasoitusta, totesi puolestaan Lundberg.


IFK Mariehamnin seuraava ottelu PS Kemi - IFK Mariehamn Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 17.4. kello 15.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia