AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 10.4.2016

​Pennanen harmitteli ponnetonta peliesitystä

​Pennanen harmitteli ponnetonta peliesitystä

Petteri Pennanen lupaa parempaa KuPSia jatkossa.

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi alkoi pettyneissä tunnelmissa lauantaina pelatun Ilves-ottelun myötä.

KuPS ei onnistunut kapteeninsa Petteri Pennasen johdolla maalinteossa ja Savon Sanomat Areenan tulostaululle jäivät kirvelevät 0-1-lukemat.

- Voittoa lähdettiin ottamaan aktiivisella ja aggressiivisella pelillä. Ei toteutunut yksikään näistä. Oli huono esitys, mutta ei auta painaa päätä sen syvemmäksi. 32 peliä on vielä jäljellä, Pennanen muistutti.

Kuopiolaisten peli toimi lauantaina ajoittain kohtuullisen hyvin, mutta peli-idea katosi liian pitkiksi ajoiksi varsinkin toisella jaksolla.

- Yritettiin totta kai toteuttaa valmentajan taktiikkaa. Koko viikko käytiin läpi sitä, mitä me lähdetään tänään tekemään. Ei onnistuttu siinä, ajoittain joitakin juttuja kyllä toimi mutta ei me saatu irti sitä mitä piti, kapteeni harmitteli.

Pennanen lupaa, että joukkueelta nähdään jatkossa parempaa pelaamista.

- Ei löydetty nyt niitä välejä, mistä oltaisiin päästy syöttelemällä eteenpäin. Tämän on pakko korjautua. Sen voin luvata, että torstaina me ollaan ainakin henkisesti parempia, kapteeni totesi.


KuPSin seuraava ottelu on KuPS-PK-35 Vantaa Savon Sanomat stadionilla torstaina 14.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa

Lisää uutisia