AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 9.4.2016

​Rajamäki harmitteli passiivista peli-ilmettä

​Rajamäki harmitteli passiivista peli-ilmettä

"Rapa" jäi kaipaamaan aktiivisempaa otetta. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura aloitti Veikkausliigakautensa alakuloisissa tunnelmissa. Odotettu sarja-avaus tuotti kirvelevän tappion, kun Ilves onnistui viemään sarjapisteet mukaansa ansaitulla 0-1-voitolla.

Kuopiolaiset pystyivät ensi jaksolla vielä kohtuulliseen peliesitykseen. Toisella jaksolla vähäinenkin peli-idea katosi ja Ilves pääsi jälleen juhlimaan Savon Sanomat Areenalla.

- Onnittelut Ilvekselle kolmesta pisteestä ja ansaitusta voitosta. Meidän ongelmat eivät niinkään johtuneet Ilveksestä, vaan oma tekeminen oli se mikä oli ongelmana. Keskialueella meidän piti puolustaa aktiivisemmin ja aggressiivisemmin. Sitä käytiin läpi koko viikko mutta se oli tänään todella huonoa. Se oli isoin ongelma ilman palloa. Pallollisena me oltiin tosi passiivisia, nopeata pallonliikuttelua ja syöttämistä ei tapahtunut lainkaan. Ilves tappoi pelistä vauhtia pois, meidän tehtävänä on pitää vauhtia ja aktiivisuutta yllä, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki totesi.

- Me jatketaan työntekoa samalla mallilla ja käydään asioita kentällä läpi. Paljon on töitä tehtävänä ja työn kautta asiat loksahtavat kohdilleen. Normaaliin verraten tämä oli alakanttiin suoritus. Keskialueen puolustus on ensisijainen kehityskohde, linjojen välit ovat liian isot, Rajamäki sanoi.


KuPSin seuraava ottelu on KuPS-PK-35 Vantaa Savon Sanomat stadionilla torstaina 14.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa

Lisää uutisia