AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 18.3.2016

Veikkausliiga ja Rajala yhteistyöhön

Veikkausliiga ja Rajala yhteistyöhön

Pallo yhdistää. Jussi Soro (Panic Marketing), Juhani Toppari (Rajala), Risto Oksanen (Veikkausliiga) ja Maria Karttunen (Rajala) ovat innoissaan alkavasta yhteistyöstä.

Veikkausliiga on solminut yhteistyösopimuksen valokuvaamisen asiantuntijayritys Rajalan kanssa.

Rajala on Veikkausliigan virallinen valokuvaamisen yhteistyökumppani. Yhteistyösopimuksen myötä Rajala näkyy ja kuuluu vahvasti alkavan kauden Veikkausliigassa. Yhteistyötä tehdään niin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa kuin ottelutapahtumissakin.

– Olemme toimineet usean vuoden ajan jalkapalloilussa eri tasoisina sponsoreina, joten laji on meille tuttu myös huomioarvoltaan. Valokuvaaminen sopii hienosti sellaiseen visuaaliseen lajiin kuin jalkapallo on. Yhteistyön alkaessa voimme tarjota Rajalan asiakkaille ja jalkapalloilun yleisölle mielenkiintoisia palveluita ja sisältöä, Rajalan markkinointijohtaja Juhani Toppari sanoo.

– Olen erityisen tyytyväinen Rajalan kumppanuudesta. Pitkään kypsytelty ja nyt sovittu yhteistyö sisältää paljon molemmille osapuolille merkityksellisiä toiminnallisia elementtejä. Jalkapallo on erittäin visuaalinen laji ja haluamme olla mukana kehittämässä kuvaajien osaamista niin juniori- kuin Veikkausliigaotteluissakin, kertoo Veikkausliigan markkinointijohtaja Risto Oksanen.

– Veikkausliigan kotisivut toteuttanut Panic Marketing tulee kehittämään Veikkausliiga.com-sivuston kuvagalleriat, joka mahdollistaa kuvien esittelyn ja kaupallisen hyödyntämisen. Uskon että tästä on hyötyä sekä kuvaajille, yhteistyökumppaneille sekä medialle, Oksanen lisää.


Rajalan verkkosivuille pääset tästä linkistä.

Lisää uutisia