AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 16.3.2016

Valakari tyytyväinen leiriin, tuloksiin ei

Valakari tyytyväinen leiriin, tuloksiin ei

Simo Valakari piti leiriä onnistuneena. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n Espanjan leiri päättyi keskiviikkoiseen otteluun RB Linensea vastaan ja joukkue suuntaa takaisin kohti kotimaata ja lauantaista Liigacupin finaalia.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari oli hiukan kaksijakoisissa mietteissä keskiviikon 0-1-tappion jälkeen.

- Leiri takana, kaksi ottelua ja kaksi tappiota. Tuloksellisesti en ole missään tapauksessa tyytyväinen. Emme ole pystyneet kansainvälisiä otteluita vielä tänä vuonna voittamaan. Se on yksi asia mikä meidän täytyy pystyä korjaamaan, Valakari painotti.

- Muuten leiri on ollut erinomainen. Pelaajat ovat päässeet olemaan yhdessä ja tekemään paljon töitä. Olemme päässeet harjoittelemaan loistavissa olosuhteissa ja käyty paljon asioita läpi. Ja peleissä oli pljon hyviäkin asioita. Homma on taas mennyt eteenpäin. Mutta nämä kansaiväliset ottelut ovat pienestä kiinni ja paikoista täytyy onnistua, kommentoi päävalmentaja Simo Valakari ottelun antia.

Katseet on SJK-leirissä suunnattu nyt jo kohti lauantaita.

- Nyt lähdemme kotiin ja hieno Liigacupin finaali lauantaina. Päästään pelaamaan ensimmäisestä palkinnosta kaudelle. Olemme aikataulussa. Terveystilanne alkaa olemaan hyvä ja pystyimme nytkin käyttämään lähes kaikkia pelaajia. Se on hyvä asia ja kilpailupelipaikoista on kovaa. Se vie meidän päivittäistä tekemistä eteenpäin, sanoi Valakari.


Liigacupin finaali SJK – FC Lahti Wallsport Areenalla lauantaina 19.3. kello 16.00. Ottelun ennakkolipunmyynti on käynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla.

Lisää uutisia