vko.11 // 16.3.2016

SJK:n Espanjan leiri päättyi niukkaan tappioon

SJK jäi osumitta keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK jäi ilman maaleja Espanjan leirillään, kun se hävisi keskiviikkona espanjalaiselle RB Linenselle niukasti 0-1.

SJK peluutti ottelussa ensimmäisessä ottelussa huilanneita pelimiehiä ja teki runsaasti vaihtoja myös toisella puoliajalla. Ensimmäistä puoliaikaa SJK hallitsi, mutta ei saanut maalia aikaiseksi. Ensimmäinen puolisko oli muutenkin selvästi laadukkaampi. Toisella puoliskolla molemmat joukkueet tekivät paljon vaihtoja ja peli meni sekavaksi. Ainoan maalin onnistui tekemään Linense ja siten voitto jäi Andalusiaan. SJK palaa torstaina Suomeen ja aloittaa valmistautumisen lauantaina pelattavaa Liigacupin finaalia varten.

SJK aloitti ottelun vahvasti ja kärjessä pelannut Youness Rahimi oli vaarallinen yhdessä Alexei Eremenkon kanssa. Parhaan paikan sai kuitenkin Matej Hradecky, joka tuli hyvin Johannes Laaksosen syötöstä läpi. Maalivahti kuitenkin ehti peittämään vedon.

Puolen tunnin pelin jälkeen nähtiin SJK:n paras paikka, kun testipelaaja Aria syötti päätyviivalta takaviistoon Eremenkolle, jonka veto hyvästä paikasta meni kuitenkin ohi.

Peli aaltoili hyvää vauhtia päädystä päätyyn ja peli oli melko hyvätasoinen läpi ensimmäisen puoliskon. Kunnollisia maalipaikkoja ei kuitenkaan nähty ja siten tauolle mentiin maalittomassa tuloksessa.

Toisella puoliajalla pakat sekoittuivat molemmilla joukkueilla ja peli ei ollut enää niin hyvätasoista kuin ensimmäisellä jaksolla. Linense saa pelin hallinnan ja se onnistuukin iskemään ottelun ainokaisen, kun takana oli 57 minuuttia. Laitapuolustaja Guerra pääsi nousemaan kulmalipulta sisään rangaistusalueelle ja ampui lujaa alakulmaan, ohi maalissa muuten vähälle työlle jääneen Jere Koposen.

Lisämaaleja ei nähty, vaikka vaihdosta sisään tulleilla Toni Lehtisellä ja Elias Ahteella olikin pari tilannetta. SJK jäi ilman maaleja Espanjan leirillään.

Liigacupin finaali SJK – FC Lahti Wallsport Areenalla lauantaina 19.3. kello 16.00. Ottelun ennakkolipunmyynti on käynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla.