AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 11.1.2016

Interin kalenteriin kansainvälinen harjoitusottelu

Interin kalenteriin kansainvälinen harjoitusottelu

FC Interin talvikauden otteluohjelma täydentyy. Kalenteriin tuli varmuudella harjoitusottelu vierolaisjoukkue FC Levadiaa vastaan.

Inter pelaa helmikuun 4. päivä harjoitusottelun Viron Premium Liigan viime kauden hopeamitalisti Levadiaa vastaan. Ottelu pelataan virolaisjoukkueen Suomen-leirin yhteydessä Eerikkilän Urheiluopistolla kello 12.45.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma on mielissään kansainvälisestä ottelusta. Niitä ei ole hänen mukaansa koskaan liikaa.

- Kansainväliset ottelut ovat meille erittäin tärkeä lisä harjoituskauden ohjelmaan. Pre-seasonin ohjelmaan tulee näillä näkymin lisää vielä kaksi ottelua ruotsalaisia Allsvenskan-joukkueita vastaan. Nämä ottelut on tarkoitus pelata Ruotsissa, valottaa Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Edellä mainittujen otteluiden lisäksi Inter pelaa harjoitusottelut ykkösessä pelaavia TPS:aa ja EIF:aa vastaan. Ottelut on alustavasti sovittu pelattavaksi perjantaina 4.3. (TPS) ja lauantaina 12.3. (EIF). Otteluiden alkamisaikoja ei ole vielä vahvistettu. Näiden otteluiden toteutuminen riippuu myös joukkueiden Suomen Cupin aikatauluista.

Lisää uutisia